Gå til indhold
Berit Didriksen, Epinion, er netop tiltrådt AG Gruppens bestyrelse
Berit Didriksen, Epinion, er netop tiltrådt AG Gruppens bestyrelse

Pressemeddelelse -

​AG Gruppen udvider bestyrelsen med ny stærk, analytisk profil

Berit Didriksen (Epinion) er netop tiltrådt som nyt bestyrelsesmedlem i AG Gruppen. Ud over Berit Didriksen består bestyrelsen nu af bestyrelsesformand Lars Holst, Boris Nørgaard Kjeldsen, Robin Feddern og Bjarke W. Graae.

AG Gruppen er i en spændende strategisk udvikling; både hvad angår by- og ejendomsudvikling, bæredygtighed og nye joint venture samarbejder. For at understøtte denne udvikling styrker koncernen nu bestyrelsen med endnu et bestyrelsesmedlem, nemlig Berit Didriksen, som er adm. direktør i Epinion. Valget af Berit bunder bl.a. i hendes stærke kompetencer inden for dataanalyse og -forståelse.

”At udvikle fremtidens boliger handler mindst lige så meget om at forstå beboernes fremtidige behov og samfundets udvikling, som det handler om at bygge dem”, udtaler Lars Holst, bestyrelsesformand i AG Gruppen. ”Vi arbejder i krydsfeltet mellem byudvikling, ejendomme og byggeri og benytter os i stadig stigende grad af store mængder data om fremtidens forbrugere. Berits baggrund i Epinion, hvor man netop har sat i system ikke bare at indsamle, men også at forstå og forenkle data, tror vi, kan være en stor gevinst for AG Gruppen”.

Han fortsætter: ”Vi har desuden lagt vægt på at finde en anderledes profil, som ikke kommer fra vores egen branche, og dermed tilfører bestyrelsen nogle helt nye kompetencer. Bæredygtighed er en vigtig værdi i AG Gruppen, og vi har i byggebranchen et enormt ansvar for at udvikle og implementere nye, bæredygtige løsninger i opførslen og driften af vores ejendomme. Her kommer Berit med et par friske øjne, som ser branchen udefra og har en anden tilgang både til bæredygtighed og den fremtidige udvikling af AG Gruppen. Vi er glade for, at Berit har takket ja til at blive en del af vores bestyrelse og ser frem til det fremtidige samarbejde”, slutter han.

Berit Didriksen er adm. direktør i Epinion og har tidligere været ansat som VP i Pandora og som kontorchef i Finansministeriet. Hun er ligeledes medlem af bestyrelsen i DI Rådgiverne. Berit er uddannet cand.scient.pol. og MBA (Executive Master of Business Administration) fra Aarhus Universitet. 

Emner

Regions


Om AG Gruppen

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med mere 7.500 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke - og i en kvalitet, der kan tåle livet.

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark