Gå til indhold
Bjarke W. Graae bliver ny COO og medejer i AG Gruppen
Bjarke W. Graae bliver ny COO og medejer i AG Gruppen

Pressemeddelelse -

AG Gruppen får ny COO og medejer

​Bjarke W. Graae er blevet udnævnt til ny COO i AG Gruppen og får dermed ansvaret for selskabets daglige drift. Samtidig har Bjarke erhvervet 10 % af aktierne i koncernen. De resterende aktier ejes fortsat af selskabets adm. direktør, Robin Feddern.

Bjarke W. Graae (35) er uddannet advokat og startede sin karriere i AG Gruppen den 1. april 2017 som juridisk chef. Efter kun 6 måneder blev Bjarke en del af direktionen.

“Bjarke har i denne funktion vist stor indsigt og dygtighed”, udtaler Robin Feddern. “Efter et veloverstået generationsskifte med tidligere medejer Jørgen Witting, forekommer det helt naturligt nu at give adgang til næste generation i ejerkredsen. Jeg har i de forgangne år arbejdet tæt sammen med Bjarke og ser frem til at fortsætte samarbejdet i de kommende år”.

Med Bjarkes udnævnelse sætter AG Gruppen yderligere fokus på strategien om at udbygge de gode samarbejder med eksterne operatører. Særligt joint venture konstellationer passer godt til selskabets måde at arbejde på, hvor der lægges stor vægt på transparens og tillid i projektudviklingen såvel som byggefasen. 

Emner

Kategorier

Regions


AG Gruppen blev stiftet i 1986 under navnet Arkitektgruppen, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med over 7.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke - og i en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Bjarke W. Graae

Bjarke W. Graae

CEO +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark