Gå til indhold
Bestyrelsesmedlem Maj Uggerhøj, Partner i Basico CFO-services
Bestyrelsesmedlem Maj Uggerhøj, Partner i Basico CFO-services

Pressemeddelelse -

Ny, stærk finansiel og strategisk profil til AG Gruppens bestyrelse

I marts måned sagde AG Gruppen farvel til sit mangeårige bestyrelsesmedlem og den tidligere formand Lars Holst. Pladsen i bestyrelsen overtages nu af det nye bestyrelsesmedlem Maj Uggerhøj (Basico CFO-services).

AG Gruppen er en virksomhed med store ambitioner og som er midt i en spændende strategisk udvikling; både hvad angår by- og ejendomsudvikling, men også på bæredygtighedsagendaen og i forbindelse med EU’s kommende CSRD-Direktiv omkring ESG-arbejdet.

Derfor er vi glade for at byde en så stærk finansiel og strategisk profil som Maj Uggerhøj velkommen i vores bestyrelse. Maj er en skarp tilføjelse til vores eksisterende bestyrelse, der består af formand Boris Nørgaard Kjeldsen (tidligere CEO i Dades), Berit Didriksen (CEO i Epinion) og AG Gruppens to ejere Robin Feddern og Bjarke W. Graae.

Diversitet i bestyrelsen
”Kravene til bestyrelsesarbejdet stiger og det gør det også for AG Gruppen. Derfor var det indlysende for os at sikre, at bestyrelsen er sammensat af en bred vifte af kompetencer, der i samspil kan sikre og udvide AG Gruppens nuværende position i markedet” siger Boris Nørgaard Kjeldsen.

”Jeg er overbevist om, at Maj bliver en stærk ressource i vores fremtidige bestyrelsesarbejde og for AG Gruppens fortsatte succesfulde arbejde, og jeg ser meget frem til at drage fordel af hendes erfaring i forbindelse med strategiarbejdet, ESG og det finansielle perspektiv” slutter han.

Hvorfor AG Gruppen?
”Ordentlighed! Det er hele kerneværdien i virksomheden, og den værdi AG Gruppen er grundlagt på. Ordentlighed overfor vores interessenter, men også overfor vores omgivelser. Vi var blandt de første, der arbejdede med certificeret byggeri, og vi har taget bæredygtighedsagendaen til os” udtaler Maj Uggerhøj, og fortsætter ”det er her min erfaring virkelig kommer i spil: Hvordan vi får gjort ESG- og forretningsstrategien operationel og hvordan vi får forstærket broen mellem bestyrelsen og det finansielle maskinrum; det arbejde glæder jeg mig til at være en del af”.

Maj Uggerhøj er partner i Basico CFO-services og har tidligere været ansat som afdelingschef i ATP og konsulent ved Deloitte Consulting. Maj er uddannet MSc in Business Economics.

Emner

Kategorier

Regions


Om AG Gruppen

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Bjarke W. Graae

Bjarke W. Graae

CEO +45 66 13 33 32
Robin Feddern

Robin Feddern

Bestyrelsesformand +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark