Gå til indhold
Jacob Løndorf er 36 år og tiltræder d. 1. juni som AG Gruppens nye økonomidirektør
Jacob Løndorf er 36 år og tiltræder d. 1. juni som AG Gruppens nye økonomidirektør

Pressemeddelelse -

AG Gruppen styrker økonomi og udvikling med ansættelse af to nye, stærke profiler

AG Gruppen styrker nu deres økonomiafdeling og strategiske tilgang til markedet med ansættelsen af Jacob Løndorf, som i dag tiltræder som ny økonomidirektør i projektudviklingskoncernen. Samtidig tiltræder Simon Fogh Sørensen som projektudviklingschef for Aarhus og Østjylland med fokus på koncernens nuværende og kommende projekter i Jylland. 

AG Gruppen har pr. 1. juni 2020 ansat 36-årige Jacob Løndorf som ny økonomidirektør med base på selskabets kontor i København. Jacob Løndorf kommer fra en stilling som Director, Head of Financial Planning and Analysis hos Mærsk og har tidligere været ansat hos KPMG og ISS. Han er uddannet Cand.Merc.FIR og har en bred økonomisk baggrund med et stærkt kommercielt fokus.

Med ansættelsen af Jacob Løndorf vil AG Gruppen yderligere styrke koncernens strategiske fokus på kapitalmarkedet og på de finansielle strukturer på ejendomsmarkedet.

Robin Feddern, administrerende direktør i AG Gruppen glæder sig over ansættelsen og udtaler: ”Jacob Løndorf kommer med en stærk kommerciel baggrund, hvilket vi forventer os meget af. I den kommende tid vil kapitalfremskaffelse og finansielle strukturer få endnu større betydning for AG Gruppen, og ansættelsen af Jacob skal således ses i lyset af dette – og som et signal om, at vi satser offensivt på også at være en førende aktør i fremtiden. Sammen med den øvrige direktion og vores mange dedikerede medarbejdere skal Jacob løfte koncernen til nye højder”.

Samtidig udvider projektudviklingskoncernen også virksomhedens Aarhus-afdeling med ansættelsen af Simon Fogh Sørensen som ny projektudviklingschef. Simon kommer fra en lignende stilling i MT Højgaard, har et godt netværk, et bredt kendskab til markedet og mange års erfaring med ejendomsudvikling samt udarbejdelse og eksekvering af strategier på ejendomsområdet på højt niveau.

”Aarhus og Østjylland er ligeledes et vigtigt fokusområde for AG Gruppen. Vi arbejder pt. på et større bolig- og erhvervsprojekt i Risskov og har kig på andre interessante områder omkring Aarhus, som Simon skal være med til at føre ud i livet”, siger Robin Feddern. 

Emner

Regions


AG Gruppen blev stiftet i 1986 under navnet Arkitektgruppen, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med mere 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke - og i en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Bestyrelsesformand +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark