Gå til indhold
Foto: Boris Nørgaard Kjeldsen
Foto: Boris Nørgaard Kjeldsen

Pressemeddelelse -

AG Gruppen skifter ud i toppen

Lars Holst fyldte 70 år i februar og har i den forbindelse ønsket at trappe sit engagement i AG Gruppen ned. Den tidligere kreditdirektør bliver dog siddende i bestyrelsen endnu en periode efter ønske fra direktionen.

- Det er et meget naturligt tidspunkt at skifte formand. Ledelsen er på plads efter generationsskiftet, vi er flyttet i nye lokaler, og det er tid til at tage de næste skridt med en yngre formand ved roret. AG Gruppen har udviklet sig meget de senere år. Virksomheden er vokset, har fået flere større projekter på bogen og flere kompetencer in-house. Samtidig har vi sat mere miljørigtigt byggeri på dagsordenen. Det har været en spændende rejse, og jeg er glad for at fortsætte som menigt medlem af bestyrelsen, siger Lars Holst.

Stort branchekendskab og stærkt netværk
Den nye formand for bestyrelsen er Boris Nørgaard Kjeldsen, der fratrådte sin post som adm. direktør i Dades sidste år for at fokusere på bestyrelsesarbejde og tillidshverv. Han har siddet i bestyrelsen siden 2015 og får følgende skudsmål af adm. direktør i AG Gruppen Robin Feddern:

- Boris Nørgaard Kjeldsen har været i ejendomsbranchen i mange år. Han ved, hvad der sker og har et stærkt netværk. Han er rolig og har et stort overblik, men han har også holdninger til, hvad vi er for en butik og tør sige det. Han giver os modspil. Det gør hele vores bestyrelse. Det er jo altid sin sag at sidde i en bestyrelse i en ejerledet virksomhed, men vores bestyrelse balancerer rollen på fornemste vis.

Stærk markedsmæssig position
Forrige år kom adm. direktør i Epinion Berit Didriksen til AG Gruppens bestyrelse, så bestyrelsen i dag består af Lars Holst, Boris Nørgaard Kjeldsen, Berit Didriksen og AG Gruppens to ejere CEO Robin Feddern og COO Bjarke W. Graae. Det er således en stabil bestyrelse med et stærkt ejerpræg, Boris Nørgaard Kjeldsen overtager formandskabet af.

- Jeg er beæret over at blive formand for bestyrelsen og er glad for, at Lars Holst fortsætter som menigt medlem, så vi stadig kan gøre brug af hans kompetencer. AG Gruppen har en fantastisk track record og har gennem mange år leveret rigtig flotte projekter og imponerende resultater. Vi står i en utrolig stærk markedsmæssig position til at fortsætte den succesfulde udvikling og har en pipeline fyldt med spændende projekter. Jeg håber, at jeg kan fortsætte med at være en god sparringspartner for bestyrelsen og direktionen qua mine mange år i ejendomsbranchen, slutter Boris Nørgaard Kjeldsen

Emner

Regions


Om AG Gruppen

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Bestyrelsesformand +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark