Gå til indhold
Robin Feddern, Adm. Direktør i AG Gruppen forventer trods corona-krise endnu et godt år i 2020
Robin Feddern, Adm. Direktør i AG Gruppen forventer trods corona-krise endnu et godt år i 2020

Pressemeddelelse -

​AG Gruppens årsresultat for 2019 lander på kr. 82 mio. før skat.

Projektudviklingskoncernen AG Gruppen kommer for 9. år i træk ud med et forbedret resultat. Koncernen høster nu frugterne af de seneste års strategi om solide og gode samarbejder, som passer til koncernens DNA. AG Gruppen forventer trods corona-krisen også et godt resultat for 2020 – måske endda endnu en fremgang.

AG Gruppen kommer for 9. år i træk ud med et forbedret resultat og lander et årsresultat for 2019 på kr. 82 mio. før skat. “2019 har været endnu et godt år for AG Gruppen” udtaler adm. direktør Robin Feddern, og fortsætter “Vi høster i disse år frugterne af den samarbejdsstrategi, som blev lagt for nogle år siden. Vi har meget målrettet gået efter solide og gode samarbejdspartnere, som passer til vores DNA og måde at arbejde på – nemlig transparens, tillid og professionalisme. Netop nu, hvor usikkerheden breder sig som følge af Corona epidemien, mærker vi styrken ved disse samarbejder. Vi kan naturligvis ikke forudse, hvad krisen vil bevirke på den lange bane, men forventer også for 2020 et godt resultat – måske endda endnu en fremgang.”

AG Gruppen er således ikke på den korte bane, mærket af Corona epidemien, men er fortsat i markedet for opkøbsmuligheder. Dette gælder særligt ejendomme og byggegrunde, med mulighed for boligbyggeri i København, Århus og Odense. “Vi tror fortsat på lejemarkedet i de større byer og vil meget gerne i dialog med grundsælgere, som har lokalplanlagte muligheder i disse byer” siger Robin Feddern.

2019 blev også året, hvor den sidste af selskabets stiftere, Jørgen Witting, efter 33 år forlod selskabet. Robin Feddern, som i en årrække har ejet 50%, købte i første omgang alle øvrige aktier i koncernen og har efterfølgende solgt 10% til selskabets direktør/COO Bjarke W. Graae. “Bjarke har i en årrække bevist sin værdi for koncernen, og det har således været helt naturligt at give adgang for næste generation i AG Gruppen” fortæller Robin Feddern.

Bjarke W. Graae blev ansat i AG Gruppen i 2017, er uddannet advokat og 35 år. ”Når AG Gruppen gennem 9 år er lykkedes med at forbedre resultaterne, skyldes det i høj grad koncernens stabile og meget dygtige stab af medarbejdere. I alt ca. 75 medarbejdere har med stort engagement og professionalisme bidraget markant til koncernens fortsatte vækst i 2019. “Vi føler os meget priviligerede at råde over så dygtige medarbejdere” udtaler Bjarke W. Graae.

Related links

Emner

Regions


AG Gruppen blev stiftet i 1986 under navnet Arkitektgruppen, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med mere 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke - og i en kvalitet, der kan tåle livet.

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark