Gå til indhold
Fra venstre: Robin Feddern, Lars Holst og Berit Hoelgaard Didriksen
Fra venstre: Robin Feddern, Lars Holst og Berit Hoelgaard Didriksen

Pressemeddelelse -

Lars Holst siger farvel til AG Gruppens bestyrelse

I forbindelse med offentliggørelsen af det seneste årsregnskab for projektudviklingskoncernen AG Gruppen meddeler virksomheden at den netop afholdt generalforsamling samtidig blev Lars Holsts sidste officielle pligt.

Lars Holst har været en del af AG Gruppens bestyrelse siden 2015, og han har således været vidne til det generationsskifte, som er gennemført med Bjarke Windeløv Graaes indtræden som partner og den strategiske konsolidering af virksomhedens positionering som ejendomsudvikler med streg under udvikler.

”2015 var et spændende år at komme ind i AG Gruppen,” fortæller Lars Holst. ”Dengang var branchen præget af, at alle kæmpede mod hinanden for at bygge billigst muligt og opnå mest profit. Men AG Gruppen ville det anderledes. Virksomheden var meget tydelig omkring, at de ikke ønskede at være en del af den mere kulørte byggebranche. De havde helt andre ambitioner.”

Lars Holsts indtrædelse i AG Gruppens bestyrelse blev en tydelig markør for virksomhedens ønske om at komme op på en højere hylde. Man ville se langt mere helhedsorienteret på at udvikle og bygge boliger og blive endnu bedre til netværk, samarbejde med kommuner og til at tiltrække investorer. Kort sagt mere governance, struktur og risikostyring – alt sammen noget, der rimede godt på Lars’ profil.

Da Lars trådte tilbage som formand sidste år, og overleverede roret til Boris Nørgaard Kjeldsen, lovede han direktionen at blive siddende endnu en periode. ”Vi har været utrolig glade for at have Lars i vores bestyrelse, hvor han med sin store erfaring har medvirket til den kontrollerede vækst, vi har været igennem de senere år” siger Robin Feddern.

”Jeg har lovet fruen, at der skal være mere tid til hende og den øvrige familie. Og jeg er i øvrigt sikker på, at den nye bestyrelsesformand Boris Nørgaard Kjeldsen sammen med Berit Hoelgaard Didriksen, Bjarke og Robin nok skal klare sig uden mig. Strategi og værdigrundlag er nemlig ekstremt veldefineret i AG Gruppen,” slutter Lars Holst.

Tak til Lars for hans store engagement!

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om AG Gruppen

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Bestyrelsesformand +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark