Gå til indhold
Morten Møller Iversen
Morten Møller Iversen

Pressemeddelelse -

Ændringer i AG Gruppens ledelse

Pr. 1. August 2023 foretages der følgende ændringer i koncernens øverste ledelse:

Bjarke Windeløv Graae, som gennem en årrække har været COO og medejer i koncernen udnævnes til ny administrerende direktør, CEO.

Robin Feddern, AG Gruppens hidtidige CEO, overtager posten som bestyrelsesformand for koncernen. Posten som bestyrelsesformand har hidtil været besat af Boris Nørgaard Kjeldsen, som fortsætter i bestyrelsen. Udover de to ejere og Boris, består denne af Berit Didriksen og Maj Uggerhøj.

Samtidigt ansættes Morten Møller Iversen som ny COO for koncernen. Morten kommer fra en stilling som markedsdirektør i Rambøll Management Consulting og har tidligere været administrerende direktør i Odense kommunes By- og Kulturforvaltning.

“Ændringerne foretages, for i god tid at ruste AG Gruppen til fremtiden” udtaler Robin Feddern.“ Bjarke og jeg har gennem årene haft et godt og tillidsfuldt samarbejde og tiden er nu til, at Bjarke tager næste skridt og bliver administrerende direktør. Min fremtid som bestyrelsesformand, vil gøre det muligt for mig, at træde lidt tilbage fra den daglige drift, men stadig være involveret i koncernens fremtidige udvikling. Jeg vil særligt fokusere på forretningsudvikling og relationer, men også løse ad-hoc opgaver på udviklingssager, eller hvor der måtte være behov.”

“At vi har kunnet tiltrække en profil som Morten Møller Iversen som ny COO, er vi meget glade for” fortsætter Robin Feddern “Vi har kendt Morten gennem en årrække, haft god kemi og altid ment, at han vil være den helt rigtige til at hjælpe os med at udvikle koncernens organisation og forretning yderligere. Vi ser meget frem til at præsentere Morten for både medarbejdere og samarbejdspartnere”

Med ændringerne består virksomhedens daglige ledelse herefter, udover Bjarke og Morten, af CFO Benjamin Raaby Olesen, Teknisk direktør Hans Jørgen Nielsen, samt direktør for Public Affairs Tony Christrup.

Emner

Kategorier

Regions


Om AG Gruppen

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Bestyrelsesformand +45 66 13 33 32
Bjarke W. Graae

Bjarke W. Graae

CEO +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark