Få vores nyheder på mail

​Arkitektgruppen opruster på erhvervsbyggeri

Pressemeddelelse   •   Maj 17, 2018 13:41 CEST

Arkitektgruppen ansætter Niels Fribo som udviklingsdirektør for erhverv

De seneste år har Arkitektgruppen oplevet en markant vækst indenfor boligbyggeri og ønsker derfor at dække markedet mere bredt ved at styrke deres erhvervsportefølje. Til at stå i spidsen for satsningen har Arkitektgruppen valgt at ansætte Niels Fribo, der allerede har erfaring fra nogle af de mest markante erhvervsbyggerier i Danmark.

Robin Feddern, administrerende direktør for Arkitektgruppen, siger:

- Vi glæder os til at byde Niels Fribo velkommen hos Arkitektgruppen. Niels kan om nogen, med sin brede og imponerende erfaring fra byggebranchen, være spydspids for at udvikle vores erhvervsprojekter.

52-årige Niels Fribo kommer fra en stilling som direktør i NCC Property Development, hvor han har arbejdet siden 2005. Niels er uddannet akademiingeniør med en EBA overbygning (Engineering Business Administration).

Niels Fribo tiltræder sin nye stilling d. 16. august 2018.

Arkitektgruppen blev stiftet i 1986, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er Arkitektgruppen en af de vigtigste aktører i branchen med over 6.000 boliger bag sig. Og CVR-nummeret er i øvrigt stadig det samme som før finanskrisen. Soliditet og kontinuitet er nemlig nøgleord. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.