Gå til indhold
Arkitektgruppen styrker udviklingsafdeling med stærk profil

Pressemeddelelse -

Arkitektgruppen styrker udviklingsafdeling med stærk profil

Arkitektgruppen styrker igen deres udviklingsafdeling; denne gang øst for Storebælt, hvor Bo Weibull netop er tiltrådt som afdelingschef for projektudvikling. Bo Weibull får ansvaret for Arkitektgruppens projektudvikling i Østdanmark.

Arkitektgruppen har pr. 1. maj 2018 ansat 38- årige Bo Weibull, som afdelingschef for projektudvikling på selskabets kontor i København. Ansættelsen af Bo Weibull sker i forlængelse af Tony Christrups udnævnelse til direktør med ansvar for strategisk byudvikling, public affairs og market relations, og Bo Weibull overtager i den forbindelse selskabets operationelle ansvar for udviklingsaktiviteterne i Østdanmark.

Bo Weibull skal for Arkitektgruppen, i samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere, identificere grunde og ejendomme, der skal udvikles i hele Østdanmark. Særligt skal han videreudvikle Arkitektgruppens indsats med boligudvikling.

Bo Weibull kommer fra en stilling som projektudviklingschef i AKF Koncernen og har tidligere været ansat hos MT Højgaard og Coop. Han er uddannet bygningskonstruktør og har mange års erfaring med ejendomsudvikling samt udarbejdelse og eksekvering af strategier på bygge- og ejendomsområdet på højt niveau. Robin Feddern, administrerende direktør for Arkitektgruppen siger:

- Vi ser meget frem til samarbejdet med Bo Weibull, som kommer med særdeles stærke kompetencer, et godt netværk i branchen og bred erfaring indenfor vores forretningsområde.

Bo Weibull bor på Islands Brygge med sin kone og to døtre. Han glæder sig over at bo og arbejde i København, hvor han gør god brug af byens mange muligheder, og ser nu frem til at stå i spidsen for Arkitektgruppens udviklingsafdeling i Østdanmark.

Emner

Regions


Arkitektgruppen blev stiftet i 1986, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er Arkitektgruppen en af de vigtigste aktører i branchen med over 6.000 boliger bag sig. Og CVR-nummeret er i øvrigt stadig det samme som før finanskrisen. Soliditet og kontinuitet er nemlig nøgleord. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Adm. direktør +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark