Gå til indhold
​Arkitektgruppen styrker organisation og samfundsengagement

Pressemeddelelse -

​Arkitektgruppen styrker organisation og samfundsengagement

Tony Christrup er udnævnt til direktør med ansvar for strategisk byudvikling, public affairs og market relations i Arkitektgruppen, der dermed forstærker sit fokus på dialogen med omverdenen.

Arkitektgruppen ønsker yderligere at styrke sin organisation og virksomhedens dialog med omverdenen, hvilket bl.a. indebærer, at Arkitektgruppen skal tættere på alle aktører i markedet for at være sikker på, at selskabet ligger helt i front, både hvad angår kvaliteten i det faglige arbejde men også i forhold til at opdage nye strømninger, tendenser og ønsker hos kunderne.

Samtidig er der et behov for at få et tættere forhold til potentielle investorer, embedsværket og det politiske system, så Arkitektgruppen kan fastholde og udbygge sin markedsposition.

På den baggrund er det besluttet at oprette en ny direktørstilling med dette ansvarsområde, som besættes af Tony Christrup, som hidtil har varetaget funktionen som udviklingsdirektør i Arkitektgruppen.

Tony Christrup forbliver medlem af Arkitektgruppens direktion og refererer direkte til adm. direktør Robin Feddern, som siger følgende om udnævnelsen:

”Vi vil være markedsledende, når det kommer til dialog og samarbejde med alle parter, der spiller en rolle indenfor bygge- og ejendomsbranchen samt de beslutningstagere, som sætter rammerne for vores arbejde. Tony Christrup er vores bedste ambassadør i dette projekt. I sin hidtidige funktion som udviklingsdirektør, har Tony allerede oparbejdet en række særdeles værdifulde samarbejdsrelationer baseret på gensidighed og tillid. Det er det vigtige arbejde, Tony nu løfter til et nyt niveau.”

Arkitektgruppen har vækstet kraftigt de seneste år og har en klar ambition om at fortsætte væksten. Væksten kan kun sikres ved at være en engageret og dialogorienteret partner, mener Tony Christrup, som siger:

”I dag bygger vi ikke kun boliger og erhvervsbyggerier. Vi udvikler hele byområder og sikrer, at rammerne er tilstede for det gode liv, uanset om man er en kernefamilie eller bor alene. Rammerne for et godt liv kan kun skabes sammen med det omgivende samfund. Det kan være kommunerne, de almene boligselskaber, politikerne eller grupper af borgere og kommende beboere, der har ønsker til deres nye bolig. Det arbejde skal vi have systematiseret til fælles gavn.”

Tony Christrup skal i det daglige endvidere sparre med såvel udviklingsafdelingen samt den samlede direktion, således at det sikres, at Tony Christrups markedskendskab og relationer omsættes i praksis til gavn for kunderne, virksomheden og samarbejdspartnerne.

Endvidere vil Tony Christrup være involveret i de enkelte projekter på ad-hoc basis og derved være med til at sikre kontinuitet og genkendelighed, fra kundens første kontakt til Arkitektgruppen og til afleveringen af det færdige byggeri.

Tony Christrup er ved siden af sin funktion i Arkitektgruppen landsformand for Byggesocietetet, som skaber rum for dialog og netværk indenfor bygge- og ejendomsbranchen.

Emner

Kategorier

Regions


Arkitektgruppen blev stiftet i 1986, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er Arkitektgruppen en af de vigtigste aktører i branchen med over 6.000 boliger bag sig. Og CVR-nummeret er i øvrigt stadig det samme som før finanskrisen. Soliditet og kontinuitet er nemlig nøgleord. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

Pressekontakt

Tony Christrup

Tony Christrup

Direktør for Public Affairs og Investor Relations Public Affairs og Investor Relations +45 23 46 62 35
Robin Feddern

Robin Feddern

Adm. direktør +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark