Gå til indhold
Byggeriet Havnefronten i Horsens
Byggeriet Havnefronten i Horsens

Pressemeddelelse -

Arkitektgruppen udvider aktiviteterne i Østjylland og åbner nyt udviklingskontor i Aarhus

Arkitektgruppen med hovedsæde i Odense åbner efter flere års fokus på København nu et udviklingskontor i Aarhus. Det nye kontor får adresse i Aarhus City Tower. Dette bunder i en strategi om øget vækst gennem en større geografisk spredning og øget fokus på udvikling af nye projekter i hjembyen Odense og i Østjylland.

Arkitektgruppen har pr. 1 februar ansat Claus Schovgaard Rasmussen som projektudviklingschef i en nyåbnet afdeling i Aarhus. Claus Schovgaard Rasmussen kommer fra en lignende stilling hos CASA A/S, hvor han i 7 år har været med til at udvikle flere større ejendomsprojekter som Valdemars Have og Skovbakken i Aarhus, Rømbøll domicil i Esbjerg og Sundmolen i København. Claus Schovgaard Rasmussen, som er uddannet i Danske Bank og ejendomsmægler, har mange års erfaring i branchen gennem ansættelser hos bl.a. også NCC og Nordicom. Aarhus kontoret har desuden projektchef Steffen Boye tilknyttet og sammen ser de frem til at indtage byen, og Østjylland generelt, hvor der er et sundt ejendomsmarked og mange spændende udviklingsmuligheder.

Østjylland er ikke fremmed område for Arkitektgruppen, som har udviklet flere projekter i bl.a. Aalborg, Fredericia og Aarhus. I 2017 gik selskabet i jorden med første etape af et større projekt på havnen i Horsens; Havnefronten med 87 udsigtslejligheder lige ved lystbådehavnen. Selskabet, der blev stiftet tilbage i 1986, har mere end 6000 boliger på bagen i hele landet.

”I en årrække har vi primært fokuseret på Hovedstadsområdet, hvor vi for tiden har en samlet aktivitet på over 1000 boliger. Vi vil fortsat udvikle vores aktivitetsniveau i hovedstadsområdet, men glæder os til nu at videreføre den succes, vi har oplevet i København til Østjylland. Aarhus er på mange måder lige så interessant som København og byder på mange spændende udviklingsmuligheder. Med en erfaren mand på posten, er det vores mål at skabe øget vækst; både alene og i nye, lokale partnerskaber” udtaler Robin Feddern, Adm. Direktør i Arkitektgruppen.

Emner

Kategorier

Regions


Arkitektgruppen blev stiftet i 1986, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er Arkitektgruppen en af de vigtigste aktører i branchen med over 6.000 boliger bag sig. Og CVR-nummeret er i øvrigt stadig det samme som før finanskrisen. Soliditet og kontinuitet er nemlig nøgleord. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Bestyrelsesformand +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark