Gå til indhold
Hesteskoen, Ørestad Syd
Hesteskoen, Ørestad Syd

Pressemeddelelse -

Arkitektgruppen lægger sidste hånd på stort karrebyggeri i Ørestad Syd

Den fynske entreprenør og projektudvikler Arkitektgruppen er ved at lægge sidste hånd på selskabets hidtil største karrebyggeri i Ørestad Syd. Arkitektgruppen har været med i Ørestad fra begyndelsen og har i de seneste 10 år spillet en stor rolle i udviklingen af bydelen.

Karreen, også kaldet Hesteskoen, ligger i Ørestad Syd og består af cirka 50.000 etagemeter ejerlejligheder, rækkehuse, private udlejningsboliger og almene boliger. Her er Arkitektgruppen godt i gang med at bygge et parkeringshus i to plan, som får 294 p-pladser. På parkeringshusets tag anlægges en stor gårdhave til karreens beboere. Ud over parkeringshuset afventer blot færdiggørelsen af endnu et boligbyggeri med 125 lejligheder og publikumsorienteret erhverv i stueetagen, før hele karreen står færdig. Arkitektgruppen står for både udvikling og totalentreprise på p-huset sammen med en række partnere, blandt andre Årstidernes Arkitekter og Ingeniørfirmaet Henry Jensen.

”Det er rart at se, at de tanker og visioner vi havde omkring karreen for over ti år siden nu bliver til virkelighed. Den endelige udformning af p-huset er sket i samarbejde med By & Havn, og vi glæder os meget, til det står færdigt, så områdets beboere kan få glæde af både de mange p-faciliteter og et færdigt rekreativ område i gårdrummet,” siger Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen.

Arkitektgruppen er en af de store aktører i udviklingen af Ørestad, hvor man i tråd med de visioner og retningslinjer, som By & Havn sammen med Københavns Kommune udstikker, over en årrække skaber en helt ny bydel til københavnerne. Ørestad Syd har en unik beliggenhed, da bydelen på den ene side ligger naturskønt lige op ad Kalvebod Fælled, og samtidig er en integreret del af København.

”Der er enorm dynamik i Ørestad Syd. Mange nye beboere flytter til kvarteret i disse år, og samtidig er der gang i rigtig mange byggepladser. Nu er det alsidige parkeringsanlæg i Hesteskoen også godt på vej,” siger adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen, By & Havn.

Emner

Kategorier

Regions


Arkitektgruppen blev stiftet i 1986, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er Arkitektgruppen en af de vigtigste aktører i branchen med over 6.000 boliger bag sig. Og CVR-nummeret er i øvrigt stadig det samme som før finanskrisen. Soliditet og kontinuitet er nemlig nøgleord. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

Pressekontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Adm. direktør +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark