Gå til indhold
Teglhusene på Teglholmen
Teglhusene på Teglholmen

Pressemeddelelse -

Arkitektgruppen og NREP samarbejde runder 100.000 m2

NREP og Arkitektgruppen udvider deres samarbejde og indgår aftale om yderligere fire boligprojekter i København. Inklusive den nye aftale består det fælles joint venture af udvikling og opførelse af i alt syv projekter til en samlet værdi på cirka 3,4 milliarder kroner.

Med tre nye projekter i Ørestad Syd og et på Strandlodsvej på Amager fortsættes det gode samarbejde, som den pan-nordiske kapitalforvalter, NREP, og den erfarne projektudvikler, Arkitektgruppen, begyndte i 2015. De nye projekter er på cirka 55.000 m2, og bringer det samlede areal af fælles byggeri op på 103.000 m2. Samtidig øges den samlede projektværdi til 3,4 milliarder kroner.

”Det er med stor tilfredshed, at vi udvider vores engagement med NREP. Det hidtidige samarbejde har vist, at der er en stærk gensidig forståelse og respekt imellem os, og det er nøglen til det gode partnerskab. Vi glæder os til at komme i gang med de nye projekter i Ørestad Syd og på Strandlodsvej tæt på Amager Strand, hvor vi er meget hjemmevante,” siger Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen.

75% af Teglhusene er solgt

De allerede aftalte projekter er enten godt undervejs eller i støbeskeen. Teglhusene på Teglholmen i Københavns Sydhavn bliver færdig til overdragelse fra slutningen af 2017, og her er 75% af de attraktive boliger allerede solgt. Byggeriet af Bygning B, 12.500 m2 lejeboliger og erhverv i Ørestad Syd, er også i fuld gang og afslutter en karré på omkring 50.000 m2 boliger, som Arkitektgruppen har opført. Derudover er der et større projekt ved Amagerbanen nord for Amager Strand, hvor Arkitektgruppen har taget aktiv del i udviklingen af den nye lokalplan. Her forventes byggeriet igangsat til sommer.

”Vi har været glade for det eksisterende samarbejde og har stor tillid til Arkitektgruppens kompetencer inden for boligbyggeri. Udvidelse af samarbejdet er samtidig med til at cementere vores strategiske fokus på udvikling af attraktive boligprojekter i København, som vi fortsat ser et stort behov for. Vi ser således frem til at udvide samarbejdet med Arkitektgruppen til glæde for både vores investorer og ikke mindst København som by”, siger Rune Højby Kock, partner i NREP.

Projekter (i alt 103.578 m2):

  • Teglhusene: 11.800 m2
  • Ved Amagerbanen Syd: 23.800 m2
  • Bygning B, Ørestad Syd: 12.500 m2
  • Ørestad Syd Byggefelt 3.1.2: 14.000 m2
  • Ørestad Syd Byggefelt 1.1: 8.254 m2
  • Ørestad Syd Byggefelt 1.5: 3.424 m2
  • Strandlodsvej: 29.800 m2

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Arkitektgruppen blev stiftet i 1986, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er Arkitektgruppen en af de vigtigste aktører i branchen med over 6.000 boliger bag sig. Og CVR-nummeret er i øvrigt stadig det samme som før finanskrisen. Soliditet og kontinuitet er nemlig nøgleord. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

Pressekontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Adm. direktør +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark