Gå til indhold
Robin Feddern, adm. direktør, AG Gruppen
Robin Feddern, adm. direktør, AG Gruppen

Pressemeddelelse -

​Nyt navn til Arkitektgruppen – og styrket fokus på hele værdikæden

Arkitektgruppen bliver i dag til AG Gruppen A/S og forstærker sit fokus på hele værdikæden i ejendomsudvikling til gavn for danske og udenlandske investorer.

Navneskiftet er et led i en proces, hvor selskabet foretager strategiske investeringer i at favne hele værdikæden, og derved skabe højere afkast for selskabets samarbejdspartnere.

Navnet Arkitektgruppen har gennem tiden givet visse udfordringer og sendt signalet om, at selskabet alene består af arkitekter. AG Gruppen favner bedre den palet af ydelser, som selskabet tilbyder, samtidig med det bygger bro mellem det veltjente og stærke brand, som Arkitektgruppen er, og har været siden 1986.

”Med forkortelsen til AG gruppen bygger vi bro mellem vores gamle navn og fremtiden uden at give køb på de værdier, vi har oparbejdet gennem årene”, siger adm. direktør Robin Feddern som understreger, at Arkitektgruppen også med det nye navn fortsætter som et dansk ejet og ledet selskab som vil arbejde både for danske og udenlandske kunder.

Hidtil har selskabets kerneforretning været projektudvikling og totalentreprenør. Denne forretning suppleres nu med et øget fokus på investeringsrelationer, og strategiske samarbejder, således at AG Gruppen kan arbejde fra start til slut i værdikæden.

”Vi har en ambition om at skabe Danmarks bedste full-service ejendomsudvikler, og med de investeringer vi har foretaget i denne udvikling over de seneste par år, føler vi, at vi er godt på vej. I det ligger blandt andet, at vi skal kunne tage udenlandske investorer i hånden, når de vil ind i Danmark, og skrue et investeringsprodukt sammen, som passer ind i deres investeringsmandater, samtidig med at vi leverer de udviklingsprojekter af høj kvalitet, som vi nu har leveret i mere end 30 år.

Dermed kan vi være med til at sikre udenlandske investeringer, som tilpasses de særlige vilkår og værdier, der er gældende for det danske marked,” understreger Robin Feddern.

Det nye navn og design vil fra i dag blive udrullet på Arkitektgruppens forskellige platforme.

Emner

Kategorier

Regions


AG Gruppen blev stiftet i 1986 under navnet Arkitektgruppen, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog stadig det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet - som vi har gjort i mere end 30 år. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med over 7.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig. Bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Bestyrelsesformand +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark