Gå til indhold
Arkitektgruppen med endnu et tilfredsstillende resultat.

Pressemeddelelse -

Arkitektgruppen med endnu et tilfredsstillende resultat.

Projektudviklingsselskabet Arkitektgruppen A/S realiserede i 2018 et resultat før skat på 77,1 mio. kr.

Selskabet, med mere end 30 år på bagen, opnåede det gode resultat ved at fastholde sit fokus på udvikling af byggeprojekter særligt i København, men også i Odense og Østjylland, hvor der blev åbnet nyt kontor i Århus i 2018.

”Åbningen af kontoret i Århus med Claus Schovgaard Rasmussen i spidsen, skal ses i sammenhæng med virksomhedens ønske om en større risikospredning – ikke bare på projekttyper, men også geografisk” siger administrerende direktør Robin Feddern. ”Af samme årsag valgte vi at ansætte Niels Fribo som udviklingsdirektør i København. Niels kom til os med stor erfaring indenfor erhvervsbyggeri – et marked vi gerne ser udbygget over de kommende år. Foreløbigt er 3 erhvervsbyggerier på vej – i København, Odense og Århus”.

”2018 har været et travlt år for alle 80 medarbejdere i Arkitektgruppen” fortsætter Robin Feddern. ”Vi er begunstigede af at have en topprofessionel organisation, som år efter år leverer høj kvalitet på alle parametre. Det er vi i ledelsen naturligvis meget taknemmelige for.

"Vi er tilfredse med årets resultat, særligt når der tænkes på, at resultatet er opnået uden opskrivninger og i et år med fokus på investeringer i den fremtidige indtjening. Således er der både investeret i organisationen, den fremadrettede forretningsmodel og i flere joint-venture samarbejder, hvor indtjeningen først kan medregnes i koncernregnskabet på et senere tidspunkt”.

2018 var også året hvor de fleste af Arkitektgruppens byggerier opførtes med særligt bæredygtigt fokus. 2 byggerier opføres som ”upcyclede” eller cirkulære byggerier. 6 byggerier opføres som DGNB guld certificerede byggerier og 1 byggeri som Svanemærket – hvilket svarer til mere end 60% af de igangværende byggerier.

”Det bæredygtige fokus vil blive styrket og udbygget yderligere fremover, og det er vores forventning, at alle byggerier som påbegyndes vil have en bæredygtighedscertificering” siger Robin Feddern ”Vi vil blive ved med at udfordre os selv på den bæredygtige dagsorden og afsøge mulighederne for bæredygtighed, uden at gå på kompromis med den gode og sunde forretning”

Arkitektgruppens forventninger til 2019 er på niveau med 2018.

Du kan finde Arkitektgruppens årsrapport på hjemmesiden: www.arkitektgruppen.dk/vores-byggesten/

Related links

Emner

Regions


Arkitektgruppen blev stiftet i 1986, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er Arkitektgruppen en af de vigtigste aktører i branchen med mere end 7.000 boliger bag sig. Og CVR-nummeret er i øvrigt stadig det samme som før finanskrisen. Soliditet og kontinuitet er nemlig nøgleord. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Bestyrelsesformand +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark