Gå til indhold
Volumenstudie til startredegørelse, Holscher Nordberg Arkitekter
Volumenstudie til startredegørelse, Holscher Nordberg Arkitekter

Pressemeddelelse -

Alma Property Partners og AG Gruppen indgår aftale om køb af grund til opførelse af 15.523m2 boliger

Alma Property Partners og AG Gruppen har netop indgået aftale om køb af grund til opførelse af godt 200 boliger lige ved den kommende Glostrup Nord Stationsplads i Albertslund. Starteredegørelsen for området er udarbejdet af Holscher Nordberg Arkitekter og er netop nu i behandling hos Albertslund Kommune.

Grunden er købt i et Joint Venture mellem AG Gruppen og den nordiske ejendomsfond Alma Property Partners, som i 2019 åbnede kontor i København. AG Gruppens adm. direktør Robin Feddern sætter stor pris på det nye samarbejde. ”AG Gruppen har de seneste år udviklet flere stærke partnerskaber i branchen, og vi forventer os meget af det nye samarbejde med Alma Property Partners. Samarbejdet har fra dag ét været 100% transparent og med vores gode kemi, professionalisme og fælles arbejdstilgang, er jeg sikker på at vi vil levere et stærkt nyt boligprojekt i Albertslund.”

Projektet, som forventes at gå i jorden primo 2021, kommer til at indeholde knap 200 boliger i forskellige størrelser. Lejlighederne bliver fra 45-100 m2 i 4 til 9 etager, samt rækkehuse og lejligheder i 2 etager mod vest. På den måde bliver der skabt et boligområde med vægt på diversitet og et varieret udbud, som er attraktivt for alle generationer. Områdets grønne byrum bliver desuden friholdt for biler, for at skabe trygge uderum for alle.

Grunden ligger på Smedeland 8 i det nordlige Albertslund, Hersted, med en fantastisk beliggenhed tæt på Vestskoven og Herstedøster Landsby. Området, som i dag er en del af et større erhvervsområde, vil de kommende år gennemgå en spændende forvandling til en ny og levende bydel med boliger og erhverv. Borgmester Steen Christiansen glæder sig meget over Alma Property Partners og AG Gruppens engagement i området ”Vi har store ambitioner for udviklingen af Hersted, hvor vi ønsker at skabe en ny værdibaseret bydel, der viser, hvordan FN’s verdensmål og et stærkt samarbejde mellem grundejere, virksomheder, uddannelser og borgere kan sætte ekstra skub i den grønne omstilling og byens udvikling. Alma Property Partners og AG Gruppens projekt ser meget spændende ud, og vi glæder os meget til at se det ført ud i livet.”

Det er Alma Property Partners første projekt i Danmark efter selskabets åbning i landet sidste år, og landechef Hüseyin Meric glæder sig over den nye aftale. ”Vi ser et stadig større behov for nye, kvalitetsboliger udenfor København, og strækningen langs den nye letbane er derfor et oplagt fokusområde for os. Beliggenheden er ideel; lige ved Glostrup Nord Stationsplads og med kort afstand til store grønne naturområder. Vi glæder os til at være med til at udvikle området til en ny mangfoldig bydel, hvor der er godt at bo for alle aldersgrupper – og til samarbejdet med AG Gruppen, som er en god og kompetent samarbejdspartner med mange års erfaring med by- og projektudvikling i hele landet”.

Alma Property Partners blev grundlagt i 2014 af en gruppe senior ejendomsfolk fra det nordiske ejendomsmarked og har i dag kontorer i Helsinki, København og Stockholm. AG Gruppen er en privatejet, full-service ejendomsudvikler og totalentreprenør stiftet i 1986.

Emner

Kategorier

Regions


AG Gruppen blev stiftet i 1986 under navnet Arkitektgruppen, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med mere 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke - og i en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Bestyrelsesformand +45 66 13 33 32
Bjarke W. Graae

Bjarke W. Graae

CEO +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark