Gå til indhold
Festlig dag på Havnefronten med grillpølser til alle ved rejsegildet på etape II
Festlig dag på Havnefronten med grillpølser til alle ved rejsegildet på etape II

Pressemeddelelse -

​Fest på Havnefronten - AG Gruppen og Bech Gruppen fejrer rejsegilde på etape II

AG Gruppen og Bech Gruppen er nu nået så langt med byggeriet af Havnefrontens anden etape, at der tirsdag d. 1. september kunne fejres rejsegilde på projektet. Lejlighederne står klar til indflytning til december og januar, og 60 % af boligerne er allerede solgt.

Det går stærkt med udviklingen af den nye havneby i Horsens Havn, og endnu to etageejendomme er skudt frem, nemlig Havnefrontens etape II, som nu står i fuld højde. Det fejrede bygherre i går med rejsegilde for projektets håndværkere, rådgivere og købere.

Projektet består af i alt 87 ejerlejligheder, hvor etape I er udsolgt og allerede har været beboet i knap to år. I etape II er mere end halvdelen af boligerne solgt her 4-5 måneder før indflytning. Samtidig er ejendomsmægler Alex Mandrup Paulsen fra EDC Ejendomscentret så småt ved at gøre klar til at starte salget af etape III. EDC har i samarbejde med Hay Flea Market/Jacobsenplus netop fået indrettet en ny prøvebolig i en af projektets lejligheder, hvor interesserede købere kan få et indtryk af, hvordan de færdige lejligheder kommer til at fremstå.

Med denne milepæl på Havnefronten er vi nu et skridt nærmere kommunens målsætning om at forvandle havnen til en ny bydel med boliger, arbejdspladser, rekreative områder og et maritimt miljø. Og skal man tro køberne i etape I, er Havnefronten et rigtig godt sted at bo. Der er tænkt over logistikken i området, ligesom der er stor tilfredshed med beliggenheden ved vandet, hvor man både kan nyde den fantastiske solopgang over fjorden og det smukke aftenlys over byen.

AG Gruppens adm. direktør Robin Feddern glæder sig over rejsegildet på byggeriets anden etape. ”Vi har udelukkende fået positive tilkendegivelser fra køberne af etape I og glæder os meget over den milepæl, vi nu har nået på Havnefronten II. Vi glæder os til at kunne aflevere et lige så godt resultat til køberne anden etape sidst på året. Tak for det flotte arbejde til alle medarbejdere, håndværkere og rådgivere involveret i projektet”, siger han.

Om Havnefronten

Havnefronten består af 87 lejligheder fordelt i seks punkthuse og er tegnet i et samarbejde mellem Reihs og Ginnerup Arkitekter. Byggeriet finder sted i tre etaper, hvor den anden etape nu kan fejre rejsegilde.

Det primære fokus for indretningen af lejlighederne er at få den fantastiske beliggenhed ved lystbådehavnen, trukket helt ind i boligen, bl.a. i form af store udearealer. Lejlighederne har alle mindst to altaner eller terrasser, så udelivet kan nydes på alle tider af dagen. Husenes forskudte placering giver alle boliger et optimalt lysindfald. Desuden er alle lejligheder placeret, så der er kig til havnen og livet omkring.

Det er Bech Gruppen og AG Gruppen, der står bag det nye projekt. EDC i Horsens forestår salget af lejlighederne.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om AG Gruppen

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med mere 7.500 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke - og i en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Bestyrelsesformand +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark