Gå til indhold
Havnefronten på Horsens Havn består af ialt 87 lejligheder med fantastisk udsigt over fjorden
Havnefronten på Horsens Havn består af ialt 87 lejligheder med fantastisk udsigt over fjorden

Pressemeddelelse -

Endnu 29 lejligheder sættes til salg på havnen

Som følge af den store interesse for de nye boliger ved lystbådehavnen sættes anden etape af byggeriet Havnefronten på Horsens Havn nu til salg. Bech Gruppen og Arkitektgruppen, som står bag projektet, er i udviklingen gået efter, at Havnefronten får et langtidsholdbart arkitektonisk udtryk. 

I foråret gik Arkitektgruppen og Horsens virksomheden Bech Gruppen i gang med opførelsen af første etape af byggeriet Havnefronten, med en attraktiv beliggenhed ved havneindløbet og lystbådehavnen i Horsens. Det meste af første etape er allerede solgt og derfor sættes yderligere 29 lejligheder nu til salg. Mens første etape står færdig om et års tid, vil anden etape først stå færdig i 2019. Havnefronten i dens helhed kommer til at bestå af 87 lejligheder fordelt på seks punkthuse.

”Vi har oplevet en stor interesse og efterspørgsel på lejlighederne, så vi har valgt at sætte anden etape til salg lidt tidligere, end vi oprindeligt havde forestillet os. I takt med at første etape begynder at tage form, bliver projektet også mere håndgribeligt, og man kan nu rent faktisk se, at der sker noget på grunden ved siden af lystbådehavnen,” siger Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen.

Bech Gruppen ejer sammen med Arkitektgruppen grunden med den attraktive beliggenhed, hvor Havnefronten bliver bygget. Grunden har i mange år været lejet ud til erhverv, men da Horsens Kommune barslede med nye planer for havnen, begyndte man at se på en alternativ benyttelse af den. Selvom man i Bech Gruppen har valgt at indgå et partnerskab med Arkitektgruppen, som er en erfaren udvikler, har man selv været involveret i hele processen. Bech Gruppen har en 155-årig lang historie i Horsens, og derfor er byens udvikling vigtig for selskabet.

”Vores lange historie her på havnen i Horsens forpligter. I planlægningen af Havnefronten har et meget vigtigt punkt for os været, at byggeriet skal kunne tåle tidens tand og have et langtidsholdbart udtryk. Eksempelvis har vi valgt at benytte teglsten, som patinerer smukt, til facaden, for at det også ser pænt ud om 25 år,” siger Claus G. Bundgaard, direktør i Bech Gruppen.

Om Havnefronten

Havnefronten er tegnet i et samarbejde mellem Ginnerup og Reihs Arkitekter og består af 87 lejligheder fordelt i seks punkthuse. Byggeriet finder sted i etaper, hvor byggeriet af den første etape er igang. Det primære fokus for indretningen af lejlighederne er at få den fantastiske beliggenhed ved lystbådehavnen, trukket helt ind i boligen, blandt andet i form af store udearealer. Lejlighederne har alle mindst to altaner eller terrasser, så udelivet kan nydes på alle tider af dagen. Husenes forskudte placering giver alle boliger et optimalt lysindfald. Desuden er alle lejligheder placeret, så der er kig til havnen og livet omkring.

Det er Bech Gruppen og Arkitektgruppen, der står bag det nye projekt. EDC i Horsens forestår salget af lejlighederne.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Fakta om Bech Gruppen:

Bech Gruppen er en moderne virksomhed med det rigtige grundlag for komplette logistikløsninger til vore kunders gavn og udbytte. Bech Gruppen blev grundlagt i 1862 af Wilhelm Christian Bech, som drev skibsmægler- og klareringsvirksomhed på havnen i Horsens – firmaet er senere overtaget af efterkommere og derpå overgået til andre ejere. Senest i år 2005 er Bech Gruppen overtaget af en ny investorgruppe med det formål fortsat at udvikle virksomheden i takt med tiden og kundernes forlangende til varetransport, logistik, osv.

Fakta om Arkitektgruppen:

Arkitektgruppen blev stiftet i 1986, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er Arkitektgruppen en af de vigtigste aktører i branchen med over 6.000 boliger bag sig. Og CVR-nummeret er i øvrigt stadig det samme som før finanskrisen. Soliditet og kontinuitet er nemlig nøgleord. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

Pressekontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Adm. direktør +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark