Gå til indhold
​Arkitektgruppen køber ny grund til udvikling midt i Odense

Pressemeddelelse -

​Arkitektgruppen køber ny grund til udvikling midt i Odense

Arkitektgruppen har netop erhvervet Tigergården i det centrale Odense. De eksisterende bygninger forventes revet ned til fordel et nyt byggeri, der både arkitektonisk og funktionelt vil løfte hele området. I Arkitektgruppen glæder man sig til igen at udvide engagementet i hjembyen Odense.

Tigergården i Odense er netop blevet erhvervet af Arkitektgruppen, der har købt ejendommen af Admiral Capital. Ejendommen ligger centralt på hjørnet af Nørregade og Østre Stationsvej midt imellem ODEON og Odense Banegård. Ambitionen er at bygge nyt på grunden, og nu igangsættes arbejdet med en ny lokalplan for området. Arkitektgruppen forventer, at det kommende byggeri kommer til at indeholde i alt ca. 15.000 m2, hovedsageligt boliger, men også enkelte butikker i stueetagen.

”Der er allerede gjort en del forarbejde, ligesom der er indledt en god dialog med kommunen om, hvad der er bedst for Odense. Udgangspunktet er solidt, beliggenheden er fantastisk, og nu afsætter vi betydelige ressourcer og bruger vores mangeårige erfaring med byudvikling til at finde den rigtige løsning for Tigergården. Det nye byggeri skal løfte hele området både arkitektonisk og funktionelt. Vi glæder os meget til at komme i gang med arbejdet,” siger Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen.

Tigergården ligger i forlængelse af Thomas B. Thriges Gade, der de senere år har gennemgået en stor forvandling under mottoet ”Fra gade til by”. Her er Arkitektgruppen også aktiv med byggeriet Terrassehusene, hvor 32 unikke lejligheder står klar til indflytning til sommer og tilbyder de kommende beboere en eksklusiv oase midt i Odense. 

Emner

Kategorier

Regions


Arkitektgruppen blev stiftet i 1986, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er Arkitektgruppen en af de vigtigste aktører i branchen med over 6.000 boliger bag sig. Og CVR-nummeret er i øvrigt stadig det samme som før finanskrisen. Soliditet og kontinuitet er nemlig nøgleord. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Bestyrelsesformand +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark