Gå til indhold
Terrassehusene, Odense C
Terrassehusene, Odense C

Pressemeddelelse -

Arkitektgruppen klar til første spadestik på nyt projekt midt i Odense

Opførelsen af Terrassehusene i Thomas B. Thriges Gade Kvarteret går nu i gang. Det er Odense virksomheden Arkitektgruppen, som er bygherre, og Henry Jensen, der er ingeniør. Terrassehusene er et visionært byggeri med en unik arkitektur, der tilbyder beboerne en lille oase i det centrale Odense.

1. maj har Arkitektgruppen overtaget grunden på Thomas B. Thriges Gade, og byggeriet af Terrassehusene, som består af fire individuelle ejendomme, går nu i gang. Allerede fra sensommeren 2018 står de første boliger klar til indflytning. I Arkitektgruppen, der har hovedkvarter i det historiske Hollufgård, er man begejstret over at bidrage til transformationen af Thomas B. Thriges Gade.

”Vi glæder os til at komme i gang med Terrassehusene. Det er altid noget helt særligt, når vi bygger i vores egen hjemby. Selvom vi har stået i spidsen for store byggerier i mere end 30 år, synes vi, at dette projekt er noget helt særligt, og vi glæder os over at kunne skabe lækkert nybyggeri midt i byen, ligesom vi er meget glade for at være del af det overordnede projekt om at gøre det centrale Odense til et mere attraktivt og spændende sted at leve og arbejde,” siger Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen.

De fire ejendomme har fået deres navn, fordi de alle har terrasser i form af forskudte plateauer, orienteret om et fælles åbent gårdrum, som leder tankerne mod sydlandske himmelstrøg. Terrassedesignet giver to store fordele. Cirka 20% af de i alt 5.000 kvadratmeter er således altaner eller hævede terrasser, hvilket giver hver enkelt lejlighed et godt udemiljø. Derudover giver terrasserne et stort og ugeneret lysindfald til alle lejlighederne. Desuden er ingen af de 32 lejligheder i Terrassehusene ens, hvilket er helt unikt inden for etagebyggeri. Mange af lejlighederne er allerede solgt, men der er stadig nogen tilbage. Prisen er mellem 3,3 og 6 millioner kroner.

”Terrassehusene er et eksklusivt byggeri, der giver beboerne mulighed for at slå sig ned i hjertet af Odense og tæt på alle de nye attraktioner såsom Odeon. På trods af den centrale placering er terrassehusene en lille oase uden nævneværdig trafikstøj, og hvor der et dejligt nærmiljø,” siger Peter Schultz Jensen, ejendomsmægler, Nybolig Projekt Odense.

Torsdag d. 11. maj markeres opstarten af byggeriet med et åbent hus på grunden mellem kl. 16:30 – 17.30. Her kan interesserede få mere at vide om Terrassehusene.

Om Terrassehusene

I Terrassehusene på Thomas B. Thriges Gade har du alting lige uden for døren. Får du brug fra at skulle væk hjemmefra, er der let adgang til den nye letbane, som stopper ved Odeon og rådhuset. Det er den visionære tegnestue Adept, der har tegnet Terrassehusene, som består af 32 ejerboliger samt fire erhvervslokaler, fordelt på fire individuelle huse med hver deres udtryk og identitet. Hvert hus er kendetegnet ved sin egen form, mursten i en unik farve og karakter. Arkitekturen lægger i øvrigt en særlig vægt på forfinelse af stueetagen, hvor husene mødes omkring et hyggeligt byrum med f.eks. cafeer og butikker. Det er Arkitektgruppen, som står for den overordnede udvikling og projektering af Terrassehusene, Henry Jensen er ingeniør, og Nybolig står for salget af lejlighederne.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Arkitektgruppen blev stiftet i 1986, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er Arkitektgruppen en af de vigtigste aktører i branchen med over 6.000 boliger bag sig. Og CVR-nummeret er i øvrigt stadig det samme som før finanskrisen. Soliditet og kontinuitet er nemlig nøgleord. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

Pressekontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Pressekontakt Adm. direktør +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Hollufgårds Alle 12
5220 Odense SØ
Danmark