Gå til indhold
Nyt boligprojekt på Søndre Havn i Køge
Nyt boligprojekt på Søndre Havn i Køge

Pressemeddelelse -

Arkitektgruppen sælger nyt spændende boligbyggeri i Køge til Dades

Projektet, der omfatter 65 lejligheder med parkeringskælder, er en del af Køges nye spændende byudvikling på Søndre Havn og er beliggende på Strandengen i første række mod vandet.

Arkitektfirmaet Juul og Frost har stået for udformningen og har skabt en spændende karréstruktur, der åbner sig mod havet og med et intimt indrettet gårdrum til ophold og leg. I den homogene bygningskrop er der skabt dynamik og bevægelse gennem det varierede etageantal og facadeudtryk.

”Det er Arkitektgruppens andet byggeri på Søndre Havn, hvor vi er glade for at være en aktiv del af en spændende byudvikling, hvor kommunen sammen med Realdania skaber en moderne dynamisk bydel med boliger, kulturtilbud, erhverv og nye rekreative arealer til ophold, leg og bevægelse,”
siger Kasper T. Rungfeldt, administrerende direktør i Arkitektgruppen, og fortsætter:

”Vi har i DADES fundet en yderst spændende samarbejdspartner til denne nye visionære, attraktive bydel i Køge, og det er væsentligt, at vores fælles interesser mødes om at bygge et konkurrencedygtigt kvalitetsbyggeri. Vi er stolte af, at DADES ser Arkitektgruppen som en partner i Køge. Det er vores første projekt sammen, og vi vil gøre vores for at skabe et langvarigt samarbejde i Køge og resten af Danmark”.

”Vi glæder os til at deltage i den strandnære bydelsudvikling i Køge med et flot byggeri i en by i spændende udvikling. Vi har valgt byggeriet ud fra dets arkitektur og lave vedligeholdelsesomkostninger samt Arkitektgruppens betydelige erfaring”, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, administrerende direktør i DADES.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Arkitektgruppen blev stiftet i 1986, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er Arkitektgruppen en af de vigtigste aktører i branchen med over 6.000 boliger bag sig. Og CVR-nummeret er i øvrigt stadig det samme som før finanskrisen. Soliditet og kontinuitet er nemlig nøgleord. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Adm. direktør +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark