Gå til indhold
Køges borgmester Flemming Christensen murer grunddokumentet ind i ejendommen
Køges borgmester Flemming Christensen murer grunddokumentet ind i ejendommen

Pressemeddelelse -

Grundstensindmuring på Strandparken, Søndre Havn i Køge

Arkitektgruppen lægger nu første sten i boligbyggeriet Strandparken på Søndre Havn i Køge. Det er Arkitektgruppens andet byggeri på Søndre Havn, og det er på forhånd blevet købt af ejendomsinvestoren Dades. Strandparken får 65 lejeboliger med vidunderlig og naturskøn udsigt, som også er tænkt med ind i selve byggeriets atmosfære og miljø.

Ved en grundstensindmuring tirsdag d. 19. september markeres opførelsen af boligbyggeriet Strandparken på Søndre Havn i Køge. Ved grundstensindmuringen sætter Arkitektgruppen de første sten, og murer i den forbindelse en kasse med forskellige ting ind i muren. I kassen er der blandt andet dagens avis, kongens mønt og andre effekter, som er kendetegnende for her og nu. Så hvis man åbner kassen om 100 år, åbner man en tidslomme fra september 2017. Byggeriet har dog været i gang siden foråret, og der er allerede sat elementer op til 3. sals højde.

Som de første udviklere på Søndre Havn afleverede Arkitektgruppen tidligere i år nabobyggeriet Strandengen, og selskabet var ligeledes de første til at påbegynde byggeri i området, hvor der tidligere lå en campingplads. I modsætning til Strandengen, hvor der nu kun er 1 usolgt lejlighed, består Strandparken af lejeboliger, som Newsec Datea skal administrere på vegne af Dades. Sidstnævnte er en af Danmarks største private ejendomsinvestorer og har købt Strandparken af Arkitektgruppen.

”Vi er stolte over at spille en vigtig rolle i udviklingen af Søndre Havn og have en aktie i virkeliggørelsen af Køge Kysts visionære ambitioner for området. I udviklingen af en ny bydel er det vigtigt, at man tænker i diversitet i forhold til arkitektur og boligform. Strandparken får sit eget arkitektoniske udtryk og indeholder lejeboliger, hvilket der er stor efterspørgsel på i Køge. Derfor er vi også sikre på, at der bliver taget godt imod det nye byggeri, når lejlighederne er klar til indflytning næste sommer,” siger Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen.

Strandparken

Strandparken har et samlet boligareal på 6.145 m2 og får 65 lejligheder på 56 – 118 m2. De fleste af lejlighederne får havudsigt. Gårdmiljøet bliver en afspejling engen, der ligger ned mod vandet, og der bliver sået marehalm og anvendt sand for at skabe en glidende overgang. Under ejendommen anlægges der en parkeringskælder til både biler og cykler. Det er Juul Frost Arkitekter, der har tegnet Strandparken.

Related links

Emner

Regions


Arkitektgruppen blev stiftet i 1986, og siden er der sket en del. Udgangspunktet er dog det samme: at skabe attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er Arkitektgruppen en af de vigtigste aktører i branchen med over 6.000 boliger bag sig. Og CVR-nummeret er i øvrigt stadig det samme som før finanskrisen. Soliditet og kontinuitet er nemlig nøgleord. Det handler om, at vi ikke bare er en boligfabrik, men en virksomhed, der skaber plads. Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Adm. direktør +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark