Gå til indhold
”Vi ser et stort potentiale i beliggenheden,” lyder det fra Claus Schovgaard Rasmussen, Arkitektgruppen, der ser frem til at komme i gang med at udvikle markante bolig- og erhvervsbyggerier på de attraktive grunde tæt på Aarhus.
”Vi ser et stort potentiale i beliggenheden,” lyder det fra Claus Schovgaard Rasmussen, Arkitektgruppen, der ser frem til at komme i gang med at udvikle markante bolig- og erhvervsbyggerier på de attraktive grunde tæt på Aarhus.

Pressemeddelelse -

Arkitektgruppen klar til udvikling af markant Risskov-område

I alt 18.865 kvadratmeter ejendomme i Aarhus-forstaden Risskov er netop erhvervet af Arkitektgruppen. Grundene skal nu udvikles med blandet bolig- og erhvervsbyggeri, der udnytter den attraktive placering tæt på storbyen, skov og strand.

Arkitektgruppen har netop erhvervet ejendommene beliggende på Vestre Strand Allé 54 samt Agerbæksvej 13, 15-17 og 21 i Risskov ved Aarhus. Bygningerne omfatter samlet set omkring 7000 kvadratmeter, mens det samlede grundareal løber op i 18.685 kvadratmeter.

Ejendommene udgør det første projekt, som Arkitektgruppen skal i gang med at udvikle i Aarhus, siden projektudviklingsvirksomheden åbnede kontor i byen sidste år.

Tæt på storby, skov og strand

- Vi ser et stort potentiale i beliggenheden, som samler det bedste af to verdener. For virksomheder, der ønsker profilering og nem adgang til Aarhus’ hovedtrafikårer, er placeringen ud mod Grenåvej og Vestre Strand Allé perfekt. Og samtidig er der kort afstand til skov og strand, ligesom Risskov er et meget attraktivt boligområde kun få kilometer fra centrum af Aarhus.

Det fortæller projektudviklingschef Claus Schovgaard Rasmussen, der står i spidsen for Arkitektgruppens Aarhus-kontor.

Stort potentiale for markant byggeri

Ejendommene blev formidlet af EDC Poul Erik Bech, mens advokatfirmaet Bech-Bruun stod for at rådgive Arkitektgruppen undervejs i forhandlingerne, som har varet flere måneder, da der var flere forskellige grundejere.

Claus Schovgaard Rasmussen understreger, at man oven på den velafsluttede købsprocess nu ser frem til at få udviklingen af området startet op i dialog med bl.a. kommunen og de nuværende brugere:

- De ejendomme, der ligger på grundene i dag, er temmelig utidssvarende, så vi glæder os til at komme i gang. Området udgør et af Aarhus Kommunes fortætningspunkter, hvor der kan ske byfortætning med boliger og erhverv. Derudover er det udpeget i kommuneplanen som et markant kryds, hvor der kan bygges et markant nyt byggeri, så der er masser af potentiale at arbejde videre med. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Arkitektgruppen er en privatejet virksomhed, som har bygget hjem siden 1986. Første projekt var 23 parcelhuse i Højby på Fyn, og siden er der sket en del: Virksomheden tæller i dag ca. 85 medarbejdere fordelt på hovedkontoret Hollufgård i Odense, salgskontorerne i København og Aarhus samt mange byggepladser landet over.

Arkitektgruppens portefølje rummer over 7500 boliger og erhvervslokaler, men udgangspunktet er stadig det samme: Vi brænder for det, vi laver, vi tænker os om, vi holder ord, og vi gør aldrig noget halvt. Det gælder for alle vores aktiviteter, fra projektudvikling og byggevirksomhed til køb og salg af fast ejendom.

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark