Gå til indhold
Det grønne gårdrum indrettes med masser af aktivitetsmuligheder og smuk beplantning, som inviterer til godt naboskab
Det grønne gårdrum indrettes med masser af aktivitetsmuligheder og smuk beplantning, som inviterer til godt naboskab

Pressemeddelelse -

Alma Property Partners og AG Gruppen udvider samarbejdet med 231 nye, bæredygtige boliger i Herlev

Alma Property Partners og AG Gruppen har indgået aftale om at opføre 18.860 m2 nye 2-5 værelses lejligheder i Herlev. Lokalplanen for området er netop blevet godkendt. Det er Nova 5 arkitekter, der har tegnet projektet, som bliver opført efter høje standarder og certificeret til DGNB Guld.


AG Gruppen og Alma Property Partners indgik i marts en lignende Joint Venture aftale om udviklingen af ca. 200 boliger i Albertslund Kommune. Et byggeri som går i jorden i 2021. Hüseyin Meric, landechef hos Alma Property Partners, glæder sig over at kunne udvide samarbejdet med AG Gruppen og udtaler: ”Vi går målrettet efter at investere i boliger i Storkøbenhavn, som er i høj kvalitet, har en grøn profil og mest af alt, er til at betale for den gennemsnitlige husholdning. Det nye projekt i Herlev har en attraktiv beliggenhed tæt på Ring 3 og den kommende letbanestation og tilbyder et godt miks af boligtyper og -størrelser, som vil skabe diversitet blandt beboerne”.

Projektet består, ud over de 231 lejligheder, af 231 p-pladser, en stor fælles tagterrasse og et grønt gårdrum med væksthuse, der inviterer til fællesskab og udeliv for beboerne. ”Den grønne profil er en vigtig del af AG Gruppens DNA, og vi arbejder kontinuerligt med at forbedre og udvikle os på området”, siger adm. direktør Robin Feddern og fremhæver, at der i projektet er tænkt bæredygtigt lige fra byggematerialer og energiforbrug til udvikling af rammer, der understøtter en social bæredygtig livsstil for de kommende beboere. Han fortsætter: ”Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med projektet i Herlev, som er en by i en spændende udvikling. Tak til Herlev Kommune for at tage godt imod vores ideer og for det gode, åbne samarbejde om udarbejdelse af lokalplanen”. Nedrivningen af de eksisterende bygninger sker i starten af 2021, og første etape forventes indflytningsklar medio 2022.

Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen glæder sig også over det nye udviklingsprojekt: ”Vi er meget glade for at kunne fortsætte den positive udvikling, Herlev er inde i. Sammen med AG Gruppen og Alma Property Partners puster vi nu nyt liv i området med et nyt, blandet bolig- og erhvervsområde, hvor der er lagt vægt på diversitet, mangfoldighed og grøn bæredygtig byudvikling, som gavner både borgere og erhvervsliv”, siger han. 

Der er planlagt flere boligprojekter i området, hvor tanken er at skabe synergi mellem virksomheder og boliger; bl.a. ved at virksomhederne kan åbne deres kantiner, så beboerne i området kan hente aftensmaden på vejen hjem. Det nye boligbyggeri får desuden kort adgang til den kommende letbanestation Ved Lyskær, som åbner i 2025.

Accura og KPMG har været rådgiver for Alma Property Partners og Bruun & Hjejle for AG Gruppen. 

Related links

Emner

Regions


Om AG Gruppen

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med mere 7.500 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke - og i en kvalitet, der kan tåle livet.


Om Alma Property Partners

Alma Property Partners er et ejendomsinvesteringsselskab med fokus i Norden. Selskabet er bygget efter principperne om aktivt ejerskab og stærkt interessefællesskab med sine investorer og er derfor 100% ejet af selskabets senior medarbejdere, som aktivt arbejder i selskabet. Holdet af medarbejdere har en solid erfaring og stærke resultater i det nordiske ejendoms- investering og asset management marked. Alma Property Partners ambition er at være den førende nordiske ejendomsinvesteringsselskab og den foretrukne partner for institutionelle investorer, som søger ejendomseksponering i Norden. For yderligere informationer henvises til selskabet hjemmeside, almaproperty.se.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Bestyrelsesformand +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark