Gå til indhold
AG Gruppen udsender årsregnskab for 2023

Pressemeddelelse -

AG Gruppen udsender årsregnskab for 2023

Projektudviklingskoncernen AG Gruppen har netop afsluttet regnskabet for 2023, der var påvirket af faldende værdier på investeringsejendomme.

Samlet set bliver resultatet før skat på ca. 21 mio. kr., grundet samlede nedskrivninger på ejendomme. Koncernen løfter dog samtidig overskuddet på driften med over 50 % fra 37,1 mio. kr. til 57,8 mio. kr. Det er acceptabelt i en svær tid siger Bestyrelsesformand og medejer Robin Feddern:
"Vi har oplevet et lidt paradoksalt 2023, hvor ejendomsbranchen har haft det svært, men vores underliggende drift fortsætter med at udvikle sig positivt grundet vores stærke pipeline og dygtige medarbejdere.

Det betyder så, at vi må notere os et lavere resultat i år, men jeg hæfter mig ved, at vi har styrket den strukturelle udvikling og står meget stærkt i hele værdikæden fra udvikling, til at levere godt byggeri til tiden og idriftsætte de færdige ejendomme”.

Medejer og CEO, Bjarke Windeløv Graae fortsætter:
”Vi har i 2023 – og i 2024 – nydt godt af, at vi er en ordholdende og seriøs projektudviklingskoncern, som har en lang historik med at levere det aftalte. Derfor mærker vi et stadigt større ønske om samarbejde fra mange dele af ejendomsbranchen. Tilmed har vi kunne videreudvikle de gode samarbejder vi har og det er vi meget taknemmelige for.

Vi er stolte af at have opbygget så solid en likviditet og soliditet, som er med til at sikre os det fornødne fundament for en fortsat positiv udvikling. Derfor ser vi meget lyst på de kommende år, hvor vi vil udvide vores samarbejder.

Igen i år vil jeg sende en ros til vores dedikerede medarbejdere, som leverer et uovertruffent stykke arbejde og sørger for at vi kan bygge fremtidens boliger i rette kvalitet til tiden og som konstant udvikler nye metoder og designs med dygtige rådgivere.”

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om AG Gruppen

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Bjarke W. Graae

Bjarke W. Graae

CEO +45 66 13 33 32

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark