Gå til indhold
AG Gruppen - årsrapport 2022
AG Gruppen - årsrapport 2022

Pressemeddelelse -

AG Gruppen præsenterer et godt resultat for 2022

Med et overskud på 160 mio. kr. før skat kan projektudviklingskoncernen AG Gruppen se tilbage på et positivt regnskab for 2022.

“2022 var på mange måder et udfordrende år for vores branche,” udtaler AG Gruppens CEO, Robin Feddern. “Usikkerhed omkring krigen i Ukraine, materialemangel, inflation og renteuro forplantede sig i transaktionsmarkedet i løbet af året. Særligt i andet halvår stod transaktionerne i stampe, og et enkelt af vores påtænkte salg måtte afvente et mere roligt marked.

Netop derfor ser vi med stor tilfredshed på vores strategiske beslutning om i højere grad at opbygge en portefølje sammen med vores gode samarbejdspartnere. Vi vil også fremover fokusere på både at sælge projekter og bygge til egne bøger med henblik på et salg, når markedet er optimalt. Vi har en klar ambition om at være blandt de bedste i branchen, både til at udvikle og bygge – men også til at drive ejendomme i egen portefølje,” fortsætter Robin Feddern.

Bjarke Windeløv Graae, COO, roser specifikt AG Gruppens medarbejdere for årets indsats: ”Det er klart, at den mængde usikkerhed og udfordringer, som markedet har været ramt af i 2022, er en stresstest for en virksomhed som vores. Men vi har med stolthed set en samlet medarbejderskare, som har taget udfordringerne på sig og opfundet nye niveauer af kreativitet og vilje i bestræbelserne på at lykkes.”

Fælles bæredygtighedsagenda
Vi tager ESG alvorligt, og som en af de virksomheder i Danmark, der har flest DGNB Guld-certificerede boliger på CV’et, har vi allerede bevist, at vi vil bæredygtigheden. Men vi kan og skal mere, og derfor vil vi fortsat fokusere på den gode forretning med bæredygtigheden som pejlemærke.

Vi ser det som en vigtig samfundsopgave at være med til udvikle byer og boligområder. Det er her rammerne skabes for det gode liv og de sociale strukturer i vores samfund. Derfor er det med både ydmyghed og beslutsomhed, at vi går til opgaven at skabe flere hjem, hvor alle kan have et godt liv og hvor det er trygt at vokse op og blive gammel.

Derfor bliver man også lidt stolt, når man kan slå to streger under et årsresultat og konstatere, at det vi går og gør hver dag virker, og er en ganske god forretning – både for os i AG Gruppen, men også for de gode samarbejdspartnere og investorer, som igen i år har vist os tillid.

”Hos AG Gruppen er vi meget tilfredse med årets resultat og føler os stærkt rustet til tiden, der kommer. Vores likviditet er god og pipelinen ser fornuftig ud,” slutter Robin Feddern, som ejer koncernen sammen med kompagnonen Bjarke Windeløv Graae.

Forventningen er et positivt resultat i 2023, men dog på et lidt lavere niveau end 2022.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Om AG Gruppen

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

Kontakt

Robin Feddern

Robin Feddern

Bestyrelsesformand +45 66 13 33 32

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen

Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark