Gå til indhold
Rejsegilde på Ressourcerækkerne

Billede -

Rejsegilde på Ressourcerækkerne

Håndværkere, entreprenører, rådgivere og samarbejdspartnere var samlet for at fejre rejsegilde på Ressourcerækkerne, hvor der, ud over bygherres tale og hyldest til håndværkerene, var taler ved både Anne Skovbro fra By og Havn, Ditte Vind fra Lendager Group samt energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt.
  • Licens: Brug i medier
    Materialet kan downloades af journalister, bloggere, meningsdannere etc. Det kan bruges og deles i forskellige sociale medier-kanaler med det formål fremføre, fortælle, kommentere eller redegøre for jeres pressemeddelelser og andre publiceringer - forudsat at materialet er uredigeret og publiceret i sin helhed. Forfatteren eller skaberen af materialet skal krediteres i det omfang, som god skik kræver (det betyder f.eks. at fotografer skal krediteres).
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 1200 x 800, 765 KB
Download

Emner

Kategorier

Regions

Pressekontakt

Bjarke W. Graae

Bjarke W. Graae

Pressekontakt COO Daglig drift +45 66 13 33 32
Robin Feddern

Robin Feddern

Pressekontakt Adm. direktør +45 66 13 33 32

Relateret materiale

Hjem, der er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og af en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 og er en full-service ejendomsudvikler, som skaber attraktive bolig- og erhvervsbyggerier, som afleveres til den aftalte tid, pris og kvalitet. Og altid med omtanke for investorerne, nærmiljøet og de mennesker der skal bo og arbejde i bygningerne. I dag er AG Gruppen en af de vigtigste aktører i branchen med 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig: Hjem og arbejdspladser som er bygget til mennesker og skabt med omtanke. Og i en kvalitet, der kan tåle livet.

AG Gruppen
Papirmester Allé 20
5250 Odense SV
Danmark